De Warmteclub ‘Herberg van het Hart’  beoogt verschillende betrachtingen

– ontmoeting onder gelijkgestemden, mensen die alleen-zijn of eenzaam zijn of zich vaak alleen voelen.

–  (Hoog)gevoeiligen, Lichtwerkers in eenzaamheid, mensen die zich anders voelen door hun spirituele tocht zijn ondermeer de doelgroepen.

– Op termijn mag de warmteclub ook uitgroeien tot een ontmoetingsclub met ook ontspanningsuitstappen / korte reisjes/ ook naar de film/toneel/tentonstellingen gaan.  Ook gewoon iets gaan drinken eventueel gecombineerd met een speciale lokatie:  hotellounges waar het rustig praten is – ook eens gaan dansen of in prachtige tuin of natuur verblijven ook.

– één van de aandachtspunten is ook Aanraking én groeien naar Verbinding. Zo zullen op elke samenkomst ook aanrakingsoefeningen zijn, goed leren knuffelen én mekaar dragen wanneer emoties vrijkomen. Eens een knuffelparty organiseren hoort ook bij de verlangens van de Warmteclub.

– daarnaast worden 1 op 1 contacten gestimuleerd, ook zoek ik vrijwilligers voor zieke Lichtwerkers te bezoeken of hen die geïsoleerd zitten/ of te ver wonen én niet naar een groepssamenkomst kunnen komen.

– daarnaast plan ik ook een 10 tal zondagen een activiteit op diverse locaties, de zondag wordt eenzaamheid vaak het meest gevoeld.

 

Interesse om bij de Warmteclub ‘Herberg van het Hart’ te komen? Vul het blokje rechts in  op deze website: https://hartsgedragenbewustzijn.com

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *