De hedendaagse mens is voortdurend op zoek, één van de meest belangrijkste zaken die de mens nodig heeft: is rust, innerlijke rust en stilte. Maar hoe kom je daarbij?

Graag help ik jou om die waardevolle rust te vinden in jou.

Dat kan door : 1. een Hartsgedragen Meditatie bij te wonen. Deze meditatievorm heb ik in de loop der jaren mogen ontwikkelen.

voor wil je het individueel ervaren door 2. een Hartsgedragen persoonlijk consult aan te vragen.

Vredige stilte woont in jou begijnhof

 

1. Wat is Hartsgedragen meditatie?
Dit een geleide meditatie, die je hart en je wezen openmaakt. Het is rustgevend en helend. Tevens brengt het je Levensenergie die je nodig hebt op je groei & evolutie pad. Geest, Ziel en Lichaam worden op 1 lijn gebracht.

Deze rustgevende en helende meditatie is eenvoudig te volgen zowel door beginners als gevorderden.

Enkele getuigenissen:

 *deze getuigenis komt van – iemand die vroeger wel heeft gemediteerd maar nu terug wou beginnen. Na de Hartsgedragen meditatie was dit de ervaring:     “verruimend – open gevoel – heel ontspannend” (Rita )

* getuigenis van iemand die bang was om te mediteren maar met Hugo het toch waagde:  Ontspannend – heel rustig – beschermend blauwlicht gezien tot het einde van de sessie – bijna volledig kunnen loslaten (Linda)

* getuigenis van iemand die veel mediteert: “Lichter & Ver-lichtend, warm, gedragen, nabijheid” (Hedwig)

* getuigenis van een therapeute: “Gevoel van thuis komen in het innerlijk licht. In overgave. Geen ego, geen ik ervaren. Alles is er. Niets is. Een brok energetische Energie gevoeld en beleefd” (Ann) 

Wees welkom op een Hartsgedragen meditatie, een zee van rust in deze stressvolle tijden. Hou m’n evenementenkalender in de gaten. bijdrage is : 12 euro Geleid door Hugo Van Verdegem, een Rust- én Vreugdebrenger is een Hartsgedragen Bewustzijnswerker.

Logo hartsgedragen hugo tel & email

 

2. Graag een persoonlijk Hartsgedragen sessie om bij innerlijke rust te komen?  

Want als er spanningen, stress, innerlijke onrust e.d. bij jou zijn, is het goed om eerst in het Nu-moment te komen. Samen zorgen we voor een rustgevende, ondersteunende en helende sfeer waarin je volkomen alert en bewust blijft.

In een gesprek stel je vragen die je het liefst voorbereidt en natuurlijk mag je zeggen wat zomaar in je opkomt.

Belangrijk is dat je tijdens en na de sessie in verbinding blijft met je ziel en Hoger Zelf.  Zodat jouw unieke zielsenergie weer beter kan stromen.

Fotocreatie www.cepecreation.com
Fotocreatie www.cepecreation.com

Je kan ook een healing vragen.  Helen betekent eenvoudig gezegd : je herinneren wie jij echt bent.

Je mag ook een energiemeting vragen,zodat ik zicht krijg hoe snel in je verbinding komt met je eigen wezensenergie. Je krijgt dan ook advies hoe jij in de komende weken dit kan verzorgen bij je thuis.

Duur: 45 min, intense sessie die meestal uitloopt in 1 u

Er wordt een specifieke persoonlijke Hartsgedragen meditatie voor jou opgenomen, die je bij je thuis dan steeds kan herbeluisteren.

Mogelijk te Brugge en Gent (De Pinte) ook via Skype mogelijk als je ver woont of in het buitenland.

Begeleiding : Hugo Van Verdegem, Hartsgedragen Bewustzijnswerker, bijdrage voor een Hartsgedragen Consult en opname is 50 euro.

Steeds op afspraak :  0032 (0)474 97 62 04 – info@hugovanverdegem.be

hugo gezicht alleen 6488 met vette groene tekst

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *