Gerda Versmissen, natuurlijke holistische gezondheidszorg – Praktijk VITA

Mijn profiel:

Sinds januari 2004 ben ik actief in mijn zelfstandige praktijk voor natuurlijke gezondheidszorg en levensbegeleiding. Ik bied ondersteuning aan bij zowel fysieke, emotionele als psychische disfuncties. Elke handeling is gericht om het zelfhelend vermogen te ondersteunen en te versterken.

Naast mijn opleiding aan De Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg heb ik meerdere getuigschriften behaald en dit in verschillende disciplines.

1.KWANTUMTECHNOLOGIE:

1.1 Als  AQwaTech erkend begeleider –  gebruik ik de  FLOW2 HEAL: Dit is een gepersonaliseerde harmonische healing.

Flow2Heal is een geavanceerd toestel dat de energiebalans in je leven herstelt. 
Door het ondersteunen en optimaliseren van je eigen zelfhelende kracht geeft dit toestel een sterke, positieve wending aan je levenskwaliteit. 
Ben je minder mobiel, of woon je ver van je begeleider, zijn sessies op afstand mogelijk. 
Deze afstandssessies worden ook toegepast bij dieren (o.a. paarden,honden en katten). 
In synergetische werking met de Personal 15 energetische druppels zorgen deze voor verdere ondersteuning thuis.

1.2 Verder kan je bij mij terecht voor de PENTA POWER technologie = Gezond leven met straling.

Penta Power Tags zorgen voor maximale transformatie van elektrosmog.

1.3   Ven-Consulente:

Vertrekkende vanuit een intake gesprek, wordt er gewerkt met onder andere 28-dagen kuren en andere Ven-remedies. 
Deze bevatten informatie die uitsluitend bekomen wordt uit natuurlijke bronnen, zoals het plantenrijk en het mineralenrijk. 
Deze remedies zijn een toegevoegde waarde aan alle bestaande modellen voor het begeleiden van de mens in zijn totaliteit. 
De (r)evolutionaire visie van de Ven-remedies openen enorme mogelijkheden op het gebied van gezondheid en kwaliteit van het leven.

2. ENERGETISHE PREPARATEN: Al deze subtiele essences worden volgens de prioriteiten van mijn cliënten uitgetest en indien nodig in de juiste vibraties geplaatst.

2.1  Emocons: Emoconie is een hoogenergetische correctieve heelmethode voor transformatie van de aanwezige negatieve emoties naar ondersteunende emoties.

2.2  Bachbloesems;

2.3 Californische bloesems;

2.4  Nederlandse Bloesems;

2.5  Lichtwezen-essences;

3. ORTHOMOLECULAIR:

Orthomoleculaire voedingsadviezen; voedingstherapie en suppletie: zowel preventief -(om gezond en energiek te blijven)- als curatief toe te passen. Vele mensen hebben tekorten van vitaminen en/of mineralen zonder dat er specifieke klachtenpatronen aanwezig zijn. Dit is zeer belangrijk voor jonge mensen die zwanger willen worden of zwanger zijn. “Goed begonnen is half gewonnen!”. Cliënten worden individueel begeleid naar een gezond en natuurlijk voedingspatroon afgestemd op hun constitutie, levenswijze en omgevingsfactoren om optimaal, energiek en creatief in het leven te staan.

4. DARMTHERAPIE:

Brengt het gastro-intestinaal kanaal (spijsverteringskanaal) en al onze lichaamsbarrières in optimale conditie . Zeer vele klachten vinden hun oorsprong in een gedegenereerd darmmilieu en in de beschadiging van onze lichaamsbarrières. Hier beginnen onze eerstelijns afweerreacties tegen alles wat lichaamsvreemd is. (virussen, bacteriën, parasieten, schimmels,enz.…)

5. MANUELE BEGELEIDINGEN:

5.1  Voetreflexologie

5.2  Energetisch, ontspannende massages met etherische oliën.

5.3  Transfigura-Methode®: werkt op de botstructuur, de organen, de meridianen en de emotionele velden.

5.4 Dorn-Methode inclusief de massage volgens Rudolf Breuβ: een zachte techniek waarbij men in de beweging een correctie van wervels en gewrichten bekomt, die zowel bij volwassenen, kinderen als baby’s kan toegepast worden. Bijzondere effecten kan men bekomen bij: beenlengteverschil, bekkeninstabiliteit, bekkenscheefstand, wervelscheefstand, nek- ,schouder- en rugklachten.

5.5 Reiki: een zachte, liefdevolle manier om de levensstroom in het menselijk lichaam te openen.

 

Disclaimer: Geen enkel handeling is bedoeld om ziekten of aandoeningen te diagnosticeren, behandelen, genezen, verlichten of voorkomen. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd je arts.

 

Print Friendly, PDF & Email