Categorieën
blog

Nieuw Credo van de Lichtwerker

nieuw credo van de Lichtwerker

 

Nieuw Credo van de Lichtwerker

 

Wat er ook gebeurd is in het verleden, hoe ik ook droom van een nieuwe wereld.

Ik sta nu op, ik kies ervoor om mij niet langer te verbergen.

De mensheid in verandering, heeft m’n Zijn wie ik echt ben, nu nodig.

 

Ik Sta nu op,

Ik kies ervoor om mij niet langer te verbergen.

 

In m’n gestalte van mens-zijn

Belichaam ik nu m’n eigen talenten.

In m’n gestalte van mens-zijn

Belichaam ik nu m’n eigen Kracht

In m’n gestalte van mens-zijn

Belichaam ik nu m’n eigen stralende Licht

 

In een tijd die nu klaar is voor transformatie

In een tijd die nu bewustzijnsgroei nodig heeft vanuit het hart

In een tijd die nu nood heeft aan bemoediging, aan harmonie en eenheid

De mensheid heeft nu meer dan ooit heling nodig én is bereid heling te ontvangen.

 

In m’n gestalte van mijn mens-zijn

Laat ik zien de passie die in m’n hart en m’n ziel gelegd is

In m’n gestalte van mijn mens-zijn

Verhoog ik de vibraties omdat ik de donkere delen in mezelf in nieuw Licht heb gezet.

In m’n gestalte van mijn mens-zijn

Ben ik hier niet om de toekomst te voorspellen maar om de ruimte te schenken aan hen die willen evolueren

In m’n gestalte van mijn mens-zijn

Ben ik aanwezig bij de ander om te bemoedigen én te ondersteunen

In m’n gestalte van mijn mens-zijn

Durf ik de ander volledig accepteren met zijn of haar lichte als donkere kanten

In m’n gestalte van mijn mens-zijn

Bemoedig ik de ander aan om zichzelf te herkennen met de eigen innerlijke schoonheid, passie én onschuld.

 

Ik Sta nu op,

Ik kies ervoor om mij niet langer te verbergen.

Maar toon ik wie ik nu echt ben.

De mensheid in verandering heeft m’n Zijn én m’n totale Zielspotentieel van wie ik echt ben, nu nodig.

De belichaming van mijn mens-zijn én mijn eigen stralende Licht zijn

Kan ik ter expressie brengen in zovele vormen: in vreugde, in meditatie, in dansen, in zingen, in knuffelen, in massage, in volledig mezelf zijn én nog zovele mogelijkheden….

 

Ik Sta nu op

Ik kies ervoor om mij niet langer te verbergen.

Samen met andere Lichtwerkers brengen we een nieuwe energie op aarde

Die de mensheid nu hard nodig heeft.

 

Zo kan het

Zo mag het zijn

Zo is het

Dank dank dank

 

Hugo Van Verdegem ( 2015)

Video Lichtwerkers bundel opgenomen nabij Mont-Saint-Michel : http://youtu.be/zt_YT-0Itl0

 

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties op “Nieuw Credo van de Lichtwerker”

Dag Hugo,
Bedankt voor de mooie tekst waar ik helemaal mezelf in herken. Ik maak momenteel het zoveelste proces, lees: transformatie door en de woorden die in het ‘nieuw Credo van de Lichtwerker’ staan kloppen helemaal. Ik sta aan de vooravond om mij totaal over te geven aan wie ik werkelijk ben. Omdat ik niet anders meer kan…Zovele jaren heb ik met mezelf gevochten en alles ontkent uit angst om afgewezen te worden door de mensen om wie ik het meest gaf. Maar vandaag besloot ik om op te staan en mijn verantwoordelijkheid op te nemen en MIJN WEG TE GAAN;
HARTEKNUFFEL, Myriam

Dag Myriam
moedig van jou om hier te getuigen van je diepste keuze voor jezelf. Wat is ons tegenhoudt is vooral een zelfoordeel die ons klein houdt. In de Grootheid van onze Ziel zit onze wezenlijke Kracht, Energie, Liefde, Wijsheid die inderdaad slaat op zelfverantwoordelijkheid. Wie jij werkelijk bent durven zijn, helpt uiteindelijk onze omgeving en de wereld voorruit. We zijn voorlopers, pioniers die vanuit ons anders-zijn juist een meerwaarde aan kwaliteit van leven brengen op aarde. Goede moed om daarin door te gaan. Door je eigen Pad te lopen, help je de collectiviteit. Weet dat je nooit alleen staat, weet dat je altijd mag delen met me.
Hart en buikknuf terug, want in de buik ligt de echte Schat! Hugo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.