Categorieën
blog healing pure Liefde Rust

Wat rustgevende healing is

Veel mensen vragen me uitleg over de rustgevende healing die ik geef.

Vooraleer hier op te antwoorden, geef ik een korte voorgeschiedenis.stilte-en-healinghugo-rust-vreugdebrengen-healer

Toen ik de opleiding psychologie volgde, bleef ik met een honger zitten; er is meer dan dat men vertelt.

Jung sprak me het meeste aan omdat hij ook sprak over begrippen als intuïtie, ego, onderbewustzijn, de schaduw e.d.

Innerlijk voelde ik : “We zijn meer dan we in de uiterlijke wereld zien. We zijn meer dan een mens met een lichaam.”

Al vanaf mijn 25ste werkte ik preventief aan mijn gezondheid en psychisch welzijn. Ik investeerde maandelijks – in die tijd 3000 BF – in boeken, behandelingen, lezingen, workshops én ontmoette heel bijzondere mensen. Naarmate dat ik persoonlijk en innerlijk groeide nam m’n geloof in mezelf telkens toe.

In de jaren 90 begon ik meer en meer voeling te krijgen met hoe het onderbewustzijn werkt en ook met het Hoger Zelf, het ware Zelf. Zo kreeg ik meer en meer contact met mijn Ziel, mijn Geestkracht, pure energieën die me veel over de aura, chakra’s, stromen in het lichaam leerden.

 

beknopt Julia HugoHeel wat behandelaars in binnen- en buitenland die me boodschappen, healing e.d. gaven….kwamen altijd weer terug op over hoeveel Zielekracht , Levensenergie, Immuniteit en Liefde ik draag. Dat ik over oneindig veel mogelijkheden beschikte, die veel verder gaan dan de wetenschap ons kan vertellen.

Wat ik in mijn Ziel draag is inderdaad niet weinig. Ik doorstond dan ook grote angsten om mijn missie te durven leven op aarde.

Ik ontkende mijn mogelijkheden, hield me klein, hield onvoldoende van mezelf, verloor me in relaties, paste me teveel aan, zodat ik pas op latere leeftijd kon openbloeien. Nu kan ik ten volle mijn talenten tonen aan de mensen om me heen zonder angst. Nu durf ik mezelf zijn.

Als een healer mag ik er nu staan – die de Eenheid tussen Geest, Ziel en Lichaam eert – die weet hoe je verbinding krijgt met de hartenergie en andere gezond makende energieën zowel op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek gebied. Het Hart-gedragen gebaseerd Bewustzijn mag ontstaan in menig mens, ook in jou!

De kwaliteit van mijn denken, voelen én handelen groeide in de loop der jaren zienderogen. Door als het ware heel veel mee te maken, werd ik geslepen als een diamant die nu meer en meer mag stralen.

De authentieke Hugo is opgestaan als Rust- en Vreugdebrenger & Healer.

 

hugo-rust-vreugdebrengen-healer

Wat doet healing? Wat kan er gebeuren? Wat zijn de voordelen?

 • je optillen naar levengevende vibraties
 • je rust , harmonie én ontspanning brengen
 • je nieuwe inzichten en bewustzijn brengen
 • te felle emoties, obsessies, gedachten-vormen neutraliseren
 • opruimend van het oude puin van het verleden
 • niet geleefde, onverwerkte emoties naar boven halen om het te verwerken en los te laten
 • je lichaam, ziel én geest verkwikken – wat zwaar is lichter maken / wat blokkeert weer laten stromen
 • je lagere persoonlijkheidskenmerken stimuleren naar hogere deugden én realistische verlangens
 • je bij een groter Zielsverlangen brengen én meer op Aarde durven zijn
 • vrede hebben met wie je bent, want hoe groter de zelfliefde hoe groter het geluk, de gezondheid én het psychisch welzijn
 • healing brengt je ook stap voor stap naar wie je werkelijk bent, en de talenten die je draagt,

Vreest niets, want over het algemeen is de healing die ik geef rustgevend, ontspannend én heel deugddoend. Veel mensen vinden de healing zalig.

Pas als er rust is in je energievelden, kan de echte Levensstroom jou verkwikken, als een genadestroom die je zelden meemaakt.

Je laten begeleiden, ondersteunen is geen teken van zwakte maar eerder van moed en kracht, om ook te groeien naar volledig jezelf durven zijn.

Hugo Van Verdegem, oktober 2016

Rust- en Vreugdebrenger, Healer

voor een afspraak via 0474976204 of via contact

 

facebook-pagina-rustgevende-healing

Dit is m’n nieuwe Facebookpagina like me als je wilt via deze link:  https://www.facebook.com/rustgevendehealing/

Print Friendly, PDF & Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.